ARTIK AİDAT VE BAĞIŞLARINIZ İNTERNET BANKACILIĞI ÜZERİNDEN YAPABİLİRSİNİZ TÜRKİYE İŞ BANKASI HÜSEYİNGAZİ ŞUBESi'DİR İBAN NO TR 08 0006 4000 0014 3890 0048 80 ALICI ADRESİ (ÇORUM İLİ ALACA İLÇESİ KARATEPE KÖYÜ DAY.DERNEĞİ ) GENÇLİĞE ÇAĞRI BÖLÜMÜNÜ MUTLAKA OKUYUNUZ.
Duyurular

Değerli Karatepe Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Dernek üye aidatları ve yer parası borcu olanlar yıl bitmeden borcunuzu İsmet Bahadır'a  saat 10:00 ile 17:00)veya Ferudunçelik Muhtarımız Hasan Hüseyin Güngör'e ödeyebilirsiniz. Yıl sonu itibarı ile Denetim Kuruluna hesap kesim işlemi yaptırılacaktır. Borcunuzu öğrenmek için    GOOGLE--- karatepekoyu.com …. adresinde  TC NUMARANIZI GİREREK ÖGRENEBİLİRSİNİZ. Selamlar.


Çorum Hava Durumu
Anket
Türkiye ekonomisi nasıl gidiyor ?


 
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD  
EURO  
       
Özlü Sözler
Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.
 
  
  Firma Rehberi (Sponsorlarımız)
  En Son Eklenen Fotoğraflar
  Bizden Haberler

   VEFAT
  Durak Bahadır Eşi Fadime Bahadır Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 21.03.2024 Perşembe günü saat 15:00 da Batıkent Pir Sultan Cem evinde Sırlandıktan sonra 16:00 da Karşıyaka Mezarlığında defin edilecektir. Defin sonrası taziyeler pir sultan cem evinde kabul edilecektir. Devamı..

   BİRLİK CEMİ
  Değerli üyelerimiz ve köylülerimiz,27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 19:00 da İsmail Acar Dedemiz ile yapacağımız BİRLİK Cemimize ve Kurban Lokmamıza Tüm Canlarımızı bekliyoruz. NOT: 1-Hazırlıklar Dernek Yönetimi ile Birlikte Ahmet oğlu Hüseyin Bahadır ,Emime Yıldız Kahraman Görev Almışlardır. 2- Adak vermek... Devamı..

   18 MART ÇANAKKALE SAVAŞI
  - ‘Çanakkale Geçilmez’ gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz. Karatepe Köyü Dernek Yönetimi Devamı..

   VEFAT
  Durak Yeni Eşi Fidan yeni Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 24.02.2024 cumartesi günü saat 13:30 da Karşıyaka mezarlığında defin edilecektir. Tüm Akraba , dost ve canlara duyurulur. Devamı..

   GENEL KURUL
  Değerli köylülerimiz ve üyelerimiz 2024 yılı 14.genel kurulumuz , üyelerimizin yoğun katılımıyla 11.02.2024 tarihinde gerçekleşmiştir. Genel kurula yoğun katılım sağlayan veya mazereti sebebiyle sağlamayan tüm üyelerimize yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. yeni yönetim ve denetim kurulumuz aşağıdaki... Devamı..

   GENEL KURUL ÇAGRISI
  DUYURU: Karatepe Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Değerli üyeleri ; 14 .Olağan Genel Kurul Toplantımız 04.02.2024 pazar günü saat 13:00 da yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda 11.02.2024 pazar günü saat 13:00 da derneğimizde yapılacaktır. Bütün üyelerimizi, Genel Kurulumuzu Gerçekleştirmek üzere davet... Devamı..

   VEFAT
  Hakkın Rahmetine kavuşan Bayram Eşi Ümüş Bahadır' ın yedi ve kırk yemeği yerine Derneğimize Tüm çocuklarınca Derneğimize Bağışta bulunmuşlardır. Mekanı cennet olsun, Hak hayırlarını kabul etsin Devamı..

   VEFAT
  KARATEPEM BAŞIN SAGOLSUN Bayram Bahadır'ın Eşi Ümüş Bahadır Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 05.01.2024 cuma günü Karatepe köyü Mezarlığında Defin edilecektir. Otobüs Dernek önünden Saat :08:00 da hareket edecektir. Tüm Akraba ve canlara duyurulur Devamı..

   VEFAT
  KARATEPEM BAŞIN SAGOLSUN Hüseyin(üsülü) Oğlu Haydar Başçek Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur Cenazesi 12 Kasım Pazar günü Karşıyaka mezarlığında Defin Edilecektir. Defin saati daha sonra sizlerle paylaşılacaktır. Tüm Akraba ,dost ve canlara duyurulur. Devamı..

   CUMHURİYET BAYRAMI
  Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.” (Atatürk)… Bugünün gençliği olarak emanetin kalbimizde, Cumhuriyetimizin 100.yılında sen yerinde rahat uyu atam… Devamı..

   KARATEPE KÖYÜ MUHTARLIĞINDAN DUYURU 
  KARATEPE KÖYÜ MUHTARLIĞINDAN DUYURU  Devamı..

   30 AGUSTOS
  30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI Devamı..

   KIRK YEMEĞİ VE AŞURE
  KIRK YEMEĞİ VE AŞUREMİZE DAVETLİSİNİZ. Devamı..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Geri İleri 

Üye Giriş Paneli
E-posta:      
Şifre:        
Şifremi unutum
Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
   
 
Son Ziyaretçi Yorumları
İbrahim Bahadır
Siteyi yapan arkadaşların emeğine sağlık çok güzel olmuş. Sitenin daha iyi geliştirerek köylümüzün gerekli ilgiyi göreceğine inanıyorum.

Seyrani durak
Adlarini internet kanal Ile cok gec.. Ogrendigim hakkin rahmetine kavusanlarin yakinlarina bassagligi ve sabirlar dilerim. Seyrani durak

Selahattin Kahraman
GENÇLİĞE ÇAĞRI BÖLÜMÜNÜ MUTLAKA OKUYUNUZ.


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler